Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (4.46 secunde)
Un meci dominat autoritar timp de 55 de minute a fost naruit din cauza impreciziei aparute pe final.Oltchim a avut un avantaj de sase goluri in minutul 50, insa a cedat lamentabil si a pierdut calificarea in ultimul minut.
0-1 la Zurich, cu Grasshoppers, meci in urma caruia ros-abastrii s-au calificat in grupe, si 0-1 cu Trnava, anul trecut, dar in retur a fost 3-0 pentru trupa lui Reghe 9 calificari consecutive in grupele unei competitii europene detine Steaua, serie inceputa in toamna lui 2004 7 antrenori au contribuit la cele 12 tururi preliminare cistigate consecutiv in perioada 2006-2012:
In varsta de 39 de ani, Ante Vucemilovic-Simunovic a arbitrat, de-a lungul carierei, un meci in preliminariile Champions League si patru in cadrul fazei preliminare a Europa League, in palmaresul sau mai figurand si o confruntare din calificarile Campionatului European 2012.
Dar poate pentru un meci impotriva unei echipe romane care joaca din ani in Paste in Europa, tot acest C.V. ... Asa s-a scris istoria unui meci in care Astra nu a existat pe teren timp de 80 de minute.
Am spus ca ambele manse vor fi dificile, ca vom juca calificarea la Varsovia. Baietii au crescut enorm de la meci la meci", a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport.
Cand a venit vorba despre un eventual incident in care un suporter venit la meci sa fie muscat sau omorat de cainii comunitari, viceprimarul Bucurestiului a venit cu o declaratie socanta:
Cu ocazia inaugurarii, a avut loc un meci demonstrativ de baschet, intre echipele CSU Ploiesti si CSM Exim Bank. ... "Daca in Sala Sporturilor din Ploiesti o sa fie un meci de handbal si te asezi in tribuna noua, cum o sa vezi poarta din dreapta terenului de joc?".
In primii zece la categoria grea a patruns de curand si Benny Adegbuyi, cu indrazneala si incredere in el, dar si cu un talent innascut de dansator, dovedit la ultimul meci in Gala Glory, unde l-a intalnit pe britanicul Daniel Sam - un luptator mai experimentat in Glory si extrem de incomod, de care Benny Adegbuyi a trecut cu nonsalanta, vazut din afara, in repriza a doua prin KO, dar cu o munca titanica stiuta doar de el si de antrenorul lui, Alin Panaite.
Cer iertare poporului brazilian Daca ati deschis acest articol si ati vazut Brazilia-Germania 1-7 va asiguram ca nu e greseala editorului ci doar sunteti martorii unui meci istoric, halucinant si fabulos in acelasi timp.
Din cauza conditiilor precare in care se afla arena din Giulesti, Jandarmeria a impus o prezenta redusa a suporterilor la acest meci, astfel ca doar 3.000 de bilete au fost scoase la vanzare.
Pot sa spun ca este o presiune pentru ca trebuie sa apar aceste puncte, dar trebuie sa joc meci de meci cu gandul sa ajung la Turneul Campioanelor.
Bekbaev, Muldarov, Tagybergen, Shabalin, Kapadze, Zenkovich, Aimbetov ---------------- In cele trei meciuri disputate pana acum in tururile preliminare din Liga Campionilor, kazahii au expediat 40 de suturi spre poarta, avand una dintre cele mai bune medii dintre echipele participante in aceasta competitie (13,33 per meci).
GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016 GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena.
un meci de baschet in scaune rulante - o competitie aparte intre sportivii Motivation, jurnalisti si bloggeri, organizat in incinta AFI PALACE COTROCENI, Bucuresti (in zona cinematografului).
A urmat apoi marele meci dintre Dorin si americanul Paul Spadafora, contand pentru unificarea titlurilor WBA si IBF, la categoria semiusoara. ... Pe 24 octombrie 2003, Doroftei urma sa dispute un meci impotriva panamezului Miguel Callist.
Meci amical Romania - Danemarca 2 - 0 Nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Danemarcei cu scorul de 2-0, intr-un meci amical desfasurat marti seara, pe National Arena din Bucuresti.
In ultimul meci din grupa dintre Biosintex si Teva Pharmaceutics s-a impus echipa celor din urma cu scorul de 9 " 4.
Cum altfel decat caterinca poti numi actiunile cluburilor in privinta satisfacerii poftelor propriilor suporteri intr-o zi de meci.
Daca ai avut ghinion, in momentul rasucirii, un alt proiectil bine umezit ti s-a lipit de obraz sau de buze, suficient sa-ti simti fierea urcand fulminant in gura si sa-ti juri ca nu vei mai calca in viata ta la un meci de fotbal.
A fost un meci strans. ... Am jucat impotriva ei si stiu ca prefera topspin, va fi un meci diferit maine, un stil diferit.
google-analytics.com